Mercure Hotel Zwolle
Kamers
1 Kamer, 1 Volw., 0 Kinderen
Kamers
-
1
+
Volw.
/Kamer
-
1
+
Kinderen
/Kamer
-
0
+
Volw.
Kinderen

Gratis WiFi Air Conditioning
Hier met beste prijsgarantie boeken!

Mercure Hotel Zwolle

Hertsenbergweg 1
8041 BA Zwolle
Nederland
T: +31 38 421 603-1
frontoffice@mercurezwolle.com

Alle Kamers

Kies de juiste kamer

Locatie

Alles over de locatie, omgeving & routeplaner

Voucher Winkel

Geef het geschenk van vreugde met hotelvouchers

Beoordelingen

Wat gasten over het hotel zeggen

E-Commerce
23. september 2019

Vergaderen in Zwolle bij Mercure

Mercure-Hotel-Zwolle-Banquet-U-Vorm
"

Een meeting op een centrale locatie in Nederland

Organiseert u binnenkort een belangrijke vergadering, of wilt u gasten uitnodigen voor een grote conferentie? Dan bent u welkom in het Mercure Hotel Zwolle, vlak bij de A28. Dit hotel behoort tot de grootste vergaderlocaties van Zwolle en is bovendien ontzettend flexibel inzetbaar. Zo bent u in staat om altijd een volledig gepersonaliseerde meeting te organiseren, die helemaal aansluit op uw visie en boodschap. Conferentiegasten kunnen meteen verblijven in de aangename kamers en een hapje eten in het restaurant. De bar is ook geopend, zodat u na de vergadering het glas kunt heffen op een geslaagde dag vol met vruchtbare besprekingen.

Snel te bereiken

Organiseert u een vergadering of conferentie in het Mercure Hotel Zwolle, dan profiteert u van een ideale locatie. Zwolle heeft een centrale ligging en is daardoor eenvoudig te bereiken vanuit heel Nederland. Het Mercure Hotel Zwolle ligt direct aan de A28 en is dus geschikt voor automobilisten vanuit alle windrichtingen. Tel daar ook het grote treinstation bij op, en de ligging op 2 kilometer van de IJsselhallen, en vergaderen in Zwolle is de ideale keuze. Gasten bereiken de locatie gemakkelijk en zijn daardoor aan het eind van de dag ook weer in een mum van tijd thuis. Dat zorgt voor een aangename meeting, zonder zorgen over vervoer en transportatie.

Mercure-Hotel-Zwolle-Banquet-Boardruimte

Van alle gemakken voorzien

Maak iedere meeting zo aangenaam mogelijk in het Mercure Hotel Zwolle. Hier kunt u terecht in maar liefst zestien zalen, die in totaal een capaciteit van maximaal 400 personen hebben. Dankzij de verschillende ruimtes bent u in staat om een kleinschalige meeting te organiseren, maar het plannen van een groot evenement is ook mogelijk. Iedere ruimte is van alle gemakken voorzien. Zo mag u rekenen op airconditioning, gratis draadloos internet en alle noodzakelijke faciliteiten voor een vergadering. De grote ramen en het vele daglicht zorgen voor een prettige vergaderruimte waar comfort voorop staat.

Mercure-Hotel-Zwolle-Banquet-U-Vorm

Ähnliche Beiträge

New Motion Laadpaal

New Motion Laadpaal

Mercure Hotel Zwolle beschikt sinds kort over een laadpaal van The New Motion
Vanaf mei 2016 is het mogelijk om met de pas van The New Motion te laden bij Fastned. Na het eenmalig invoeren van het pasnummer in de Fastned app kunnen EV-rijders gemakkelijk laadsessies starten en stoppen met de Fastned app. Betalen gebeurt automatisch via de verzamelfactuur van The New Motion, wat scheelt in de administratie.

Lees meer
Planet 21

Planet 21

Wij geven onze gasten de mogelijkheid om gedurende hun verblijf de kamer niet te laten schoonmaken. Bij een verblijf van meerdere nachten kunt u vragen om de kamer niet schoon te laten maken. Wanneer u dit voor 10 uur ’s morgens aan ons laat weten dan treft u de kamer aan zoals u hem heeft achtergelaten. Als dank hiervoor ontvangt u een voucher ter waarde van € 5.- om vrij te besteden in onze bar of in het restaurant.

Lees meer