Mercure Hotel Zwolle
Kamers
1 Kamer, 1 Volw., 0 Kinderen
Kamers
-
1
+
Volw.
/Kamer
-
1
+
Kinderen
/Kamer
-
0
+
Volw.
Kinderen

Gratis WiFi Air Conditioning
Hier met beste prijsgarantie boeken!

Mercure Hotel Zwolle

Hertsenbergweg 1
8041 BA Zwolle
Nederland
T: +31 38 421 603-1
frontoffice@mercurezwolle.com

Alle Kamers

Kies de juiste kamer

Locatie

Alles over de locatie, omgeving & routeplaner

Voucher Winkel

Geef het geschenk van vreugde met hotelvouchers

Beoordelingen

Wat gasten over het hotel zeggen

E-Commerce
23. juni 2016

Planet 21

Mercure Zwolle Planet21
"

Duurzaamheidsprogramma PLANET 21

Wij geven onze gasten de mogelijkheid om gedurende hun verblijf de kamer niet te laten schoonmaken. Bij een verblijf van meerdere nachten kunt u vragen om de kamer niet schoon te laten maken. Wanneer u dit voor 10 uur ’s morgens aan ons laat weten dan treft u de kamer aan zoals u hem heeft achtergelaten. Als dank hiervoor ontvangt u een voucher ter waarde van € 5.- om vrij te besteden in onze bar of in het restaurant.

Ook de natuur heeft rust nodig!

Met PLANET 21 hebben we ons 21 doelen gesteld die bijdragen aan een betere wereld: gezondheid, natuur, CO2-uitstoot, innovatie, lokale ontwikkeling, werk gelegenheid en dialoog. OOK de natuur heeft rust nodig. Het hergebruik van handdoeken, dekbedhoezen en kussenslopen in dit hotel levert een financiële bijdrage aan herbebossings-projecten op.

Een duurzamer verbljf in het mercure hotel zwolle

Bezoek Zwolle en ontdek de prachtige bezienswaardigheden van de stad en haar omgeving. Het Mercure Hotel Zwolle is de perfecte uitvalsbasis voor een uitstapje. Plant u een conferentie of een evenement? Het Mercure Hotel Zwolle is ook geschikt voor dit doel met 16 evenementenzalen voor maximaal 400 personen. Blijf duurzamer en ontvang een tegoedbon van € 5!

Vergelijkbare berichten