Loading...
Mercure Hotel Zwolle
Kamers
1 Kamer, 1 Volw., 0 Kinderen
Kamers
-
1
+
Volw.
/Kamer
-
1
+
Kinderen
/Kamer (0-17 jaar)
-
0
+
Volw.
Kinderen

Gratis WiFi Beste prijsgarantie

Nieuwsblog

Nieuws uit Zwolle dat u niet mag missen!

New Motion Laadpaal

New Motion Laadpaal

Mercure Hotel Zwolle beschikt sinds kort over een laadpaal van The New Motion
Vanaf mei 2016 is het mogelijk om met de pas van The New Motion te laden bij Fastned. Na het eenmalig invoeren van het pasnummer in de Fastned app kunnen EV-rijders gemakkelijk laadsessies starten en stoppen met de Fastned app. Betalen gebeurt automatisch via de verzamelfactuur van The New Motion, wat scheelt in de administratie.

Lees meer
Air Chargers in Mercure Hotel Zwolle

Air Chargers in Mercure Hotel Zwolle

Qi-Spots Draadloos Oplaadsystem
Hoe werkt draadloos opladen? Draadloos opladen werkt heel eenvoudig, heeft uw toestel draadloos opladen (Qi) ingebouwd? Plaats deze dan op de draadloze oplader en het opladen start automatisch. Ook niet Qi-compatible apparaten kunnen draadloos worden opgeladen met de AirCharge accessoires. Zo heeft u nog maar één device voor het opladen van alle smartphones!

Lees meer
Planet 21

Planet 21

Ook de natuur heeft rust nodig!

Wij geven onze gasten de mogelijkheid om gedurende hun verblijf de kamer niet te laten schoonmaken. Bij een verblijf van meerdere nachten kunt u vragen om de kamer niet schoon te laten maken. Wanneer u dit voor 10 uur ’s morgens aan ons laat weten dan treft u de kamer aan zoals u hem heeft achtergelaten. Als dank hiervoor ontvangt u een voucher ter waarde van € 5.- om vrij te besteden in onze bar of in het restaurant.

Lees meer