Mercure Hotel Zwolle
Kamers
1 Kamer, 1 Volw., 0 Kinderen
Kamers
-
1
+
Volw.
/Kamer
-
1
+
Kinderen
/Kamer
-
0
+
Volw.
Kinderen

Gratis WiFi Air Conditioning
Hier met beste prijsgarantie boeken!

Laad uw EV op bij Mercure zwolle

Foto © Shutterstock

New Motion laadpaal bij fastned

Mercure Hotel Zwolle beschikt sinds kort over een laadpaal van The New Motion

Vanaf mei 2016 is het mogelijk om met de pas van The New Motion te laden bij Fastned. Na het eenmalig invoeren van het pasnummer in de Fastned app kunnen EV-rijders gemakkelijk laadsessies starten en stoppen met de Fastned app. Betalen gebeurt automatisch via de verzamelfactuur van The New Motion, wat scheelt in de administratie.
Elektrisch rijden wordt steeds aantrekkelijker. Daarbij draait het allemaal om gemak en vrijheid. Door de koppeling met The New Motion, de grootste aanbieder van laadpassen in Nederland, verminderen we de administratieve last van EV rijders. En hebben ze de vrijheid om overal naartoe te kunnen rijden. Mercure Hotel Zwolle beschikt sinds kort over een laadpaal van The New Motion.

DUURZAME OVERNACHTIGNEN IN HET MERCUTRE ZWOLLE

Bezoek Zwolle en ontdek de prachtige bezienswaardigheden van de stad en haar omgeving. Het Mercure Hotel Zwolle is de perfecte uitvalsbasis voor een uitstapje. Plant u een conferentie of een evenement? Het Mercure Hotel Zwolle is ook geschikt voor dit doel met 16 evenementenzalen voor maximaal 400 personenLaad je EV op in het Mercure hotel Zwolle.