Loading...

► Travel Information: COVID-19

Mercure Hotel Zwolle
Kamers
1 Kamer, 1 Volw., 0 Kinderen
Kamers
-
1
+
Volw.
/Kamer
-
1
+
Kinderen
/Kamer
-
0
+
Volw.
Kinderen

Gratis WiFi Beste prijsgarantie

Draadloos opladen met Airchargers

Foto © Shutterstock

Qi-Spots Draadloos Oplaadsystemen

Hoe werkt draadloos opladen? Draadloos opladen werkt heel eenvoudig, heeft uw toestel draadloos opladen (Qi) ingebouwd? Plaats deze dan op de draadloze oplader en het opladen start automatisch. Ook niet Qi-compatible apparaten kunnen draadloos worden opgeladen met de AirCharge draadloos opladen accessoires. Zo heeft u nog maar één device voor het opladen van alle smartphones!

Draadloos opladen in hotels is toe te passen in het restaurant, de lobby, computerruimtes, vergaderzalen en hotelkamers. Diverse internationale hotels zijn reeds uitgerust met draadloze oplaadpunten. Dit zijn draadloze oplaadplekken waarmee smartphones opgeladen kunnen worden, geheel zonder oplaadsnoer. Met deze nieuwe technologie positioneert uw hotel zich als een innovatief leider, met oog op de toekomst van morgen. Daarnaast biedt draadloos opladen in hotels een gepersonaliseerde ervaring die de klantbeleving positief zal beïnvloeden.

QI-SPOTS DRAADLOOS OPLAADSYSTEMEN

Oplaadpunten worden zichtbaar voor het publiek. Download de AirCharge locatie App via de App store of onze website.

De smartphone is niet meer uit ons dagelijks leven weg te denken en wordt voor steeds meer technologische toepassingen gebruikt. Hierdoor word ook het overal kunnen opladen van de smartphone steeds belangrijker. In de marketinguitingen van Samsung werd zelfs benoemd dat draadloos opladen dezelfde impact gaat hebben als wat Wifi nu heeft.
Wilt u ook tijdig inspelen op deze toenemende ontwikkeling? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij informeren u graag over de vele mogelijkheden. In een eerste gesprek bekijken we samen met u waar het draadloos opladen het beste is toe te passen en kunt u onze draadloze inbouw opladers testen. Een proefplaatsing behoort ook tot de mogelijkheden.

OVERNACHTING IN ZWOLLE

Bezoek Zwolle en ontdek de prachtige bezienswaardigheden van de stad en haar omgeving. Het Mercure Hotel Zwolle is de perfecte uitvalsbasis voor een uitstapje. Plant u een conferentie of een evenement? Het Mercure Hotel Zwolle is ook geschikt voor dit doel met 16 evenementenzalen voor maximaal 400 personen.