Mercure Hotel Zwolle
Kamers
1 Kamer, 1 Volw., 0 Kinderen
Kamers
-
1
+
Volw.
/Kamer
-
1
+
Kinderen
/Kamer
-
0
+
Volw.
Kinderen

Gratis WiFi Air Conditioning
Hier met beste prijsgarantie boeken!

Mercure Hotel Zwolle

Hertsenbergweg 1
8041 BA Zwolle
Nederland
T: +31 38 421 603-1
frontoffice@mercurezwolle.com

Alle Kamers

Kies de juiste kamer

Locatie

Alles over de locatie, omgeving & routeplaner

Voucher Winkel

Geef het geschenk van vreugde met hotelvouchers

Beoordelingen

Wat gasten over het hotel zeggen

Beste prijs op het net

Meer informatie

Na succesvolle verificatie zullen wij uw huidige boeking wijzigen of een nieuwe boeking maken, als deze nog niet is bevestigd, met de lagere prijs en een extra korting van 10%. Wij beloven geen lange en ingewikkelde formulieren, alleen het vertrouwen dat de beste prijzen beschikbaar zijn op mercure-hotel-zwolle.nl.

1. de reservering moet gemaakt zijn op mercure-hotel-zwolle.nl

2. de prijs op een andere publieke website moet lager zijn dan de prijs op mercure-hotel-zwolle.nl bij boeking voor dezelfde datum, kamercategorie, verblijfsduur en aantal gasten.

3. niet van toepassing voor:

Contractueel overeengekomen tarieven of groepstarieven

Ondoorzichtige prijzen op een veilingwebsite waarbij de klant niet weet om welk hotel het gaat totdat de boekingsbevestiging binnenkomt. Voorbeelden van dergelijke sites zijn (onder andere) Priceline en Hotwire.com.

Websites met pakketaanbiedingen of wederverkoopwebsites waar de kamerprijs wordt aangeboden als onderdeel van een pakket met andere reiscomponenten zoals vluchten of autohuur.

  • Prijzen voor hotelpakketten met extra voorzieningen zoals maaltijden, parkeren, enz.
  • Kortingsprijzen voor bepaalde doelgroepen zoals senioren of overheidsmedewerkers
  • Prijzen voor langere verblijven van meer dan 30 dagen

3. de vergelijkingsprijs op een andere website moet binnen 24 uur voor de boeking of op het moment van boeken zijn gevonden. Elke nacht wordt afzonderlijk bekeken bij het evalueren van de vergelijkingsprijs.

4. de 10% korting is van toepassing op de lagere prijs die gevonden en geverifieerd is op de andere website. De lagere prijs moet boekbaar zijn.

5. de garantie is niet van toepassing op belastingen, servicekosten, door gasten gemaakte kosten, kosten voor eten en drinken, resortkosten en eventuele andere kosten die tijdens uw verblijf worden gemaakt.